Oppskrifter og pasientanmeldelser for behandling av prostatakreft med brus

Melanom

Onkologi tar andreplassen blant sykdommene som fører til et dødelig utfall. Oppstå i kroppen reduserer ondartede celler immuniteten og forårsaker patologi. Noen har et klinisk bilde som vokser i dynamikk, og noen lever med prostatakreft i lang tid. Hva sier pasienters vurderinger om behandling av kreft med brus, hjelper oppskriften som ble funnet av den italienske forskeren, og behandlingen av kreft med brus, som hjalp? Spørsmål å forstå.

Essensen av behandlingen av prostatakreft med brus

Tulio Simonchini-metoden er basert på det faktum at pasienten utvikler kreft på grunn av en økning i surhet i kroppen. Et slikt miljø er mest gunstig for utvikling av sykdomsfremkallende mikroorganismer, spesielt Candida-sopp. Hver person har denne soppen, men mens immuniteten er sterk, motstår den sykdommer. Brudd på syre-base-balansen vil føre til utseendet av en svulst i kroppen.

En unik teknikk ved bruk av natron er designet for å stabilisere balansen. Og essensen er enkel: daglig inntak av en dose natron reduserer syrenivået, noe som fører til helbredelse.

oppskrifter

Alternativ behandling for prostatakreft med brus krever proporsjonal nøyaktighet. Overskridelse av dosen vil skade kroppen, og hvis det er lite brus, vil det ikke ha noen effekt på cellene. Før du tar medisinen, fortynnes natrium med varmt vann. Drikk bare på tom mage om morgenen, før du spiser til lunsj og før du legger deg om kvelden. Oppskriften på løsningen er enkel: brus og vann i forholdet 1: 5.

Med skade på prostatakjertelen anbefales det å ta behandling i form av kremer, douching - dette gjøres for mer fullstendig kontakt av ondartede celler med en alkalisk løsning. Soda hjelper til med å kurere bare i de primære stadiene, hvis kjertelen blir rammet grundig, må du ty til radikale tiltak.

Råd! Du kan ta løsningen for forebyggende formål. For å gjøre dette, ta 2 ss. l sitronsaft og 0,5 ts brus, rør og drikke på tom mage tre ganger om dagen.

Et par oppskrifter til behandling av prostatakreft med natrium:

  • Bland 1 ss. l brus og 2 ss. l varm honning. Ta tre ganger om dagen på tom mage med et kurs på 15 dager. Oppbehandling først etter 6 måneder.
  • På 1 ss. varm melk ta 1 ts. natriumbikarbonat og bland godt. Drikk en gang om dagen før måltider om morgenen på tom mage. Doseringen respekteres nøyaktig, ellers kan du ødelegge magen.

Viktig! Bakepulver er ikke et universalmiddel for onkologi og er en samtidig behandling. Avslag fra den viktigste tradisjonelle behandlingen bør ikke, i tillegg til å begynne å drikke brus uten anbefaling fra lege.

Effekter på kroppen og kontraindikasjoner

Sodiumbikarbonat reduserer surhetsnivået betydelig, og skaper ugunstige forhold for utvikling av kreftceller. Soda fremmer dannelsen av alkalisk balanse, stopper reproduksjonen av sopp, sykdomsfremkallende mikroorganismer. Ifølge en spesialist kan det å ta brus i de første stadiene av prostatakreft oppnå følgende resultater:

  1. Kroppens immunrespons på sykdommen øker;
  2. Kalsiummangel etterfylles;
  3. Det er en rensing av giftstoffer;
  4. Syre-base-balansen er normalisert;
  5. Den metabolske prosessen gjenopprettes;
  6. Kreftcelledeling stoppes.

Til tross for at offisiell medisin ennå ikke godtar metodene til den italienske legen, er det positive anmeldelser fra pasienter som bekrefter effektiviteten av den alternative behandlingen. Forfatteren av metodologien selv, når han gir anbefalinger, anbefaler ikke å gi opp konservative metoder.

Her er noen tips fra Tulio Simonchini:

  1. Etter å ha tatt sammensetningen, ikke drikk eller spis i 2-3 timer;
  2. Etter å ha drukket en brusammensetning, bør du legge deg ned og vri deg fra den ene siden til den andre slik at løsningen omslutter svulsten best mulig;
  3. Nekter i prosessen med å ta brus fra kullsyreholdige drikker;
  4. Begrens sukkerinntaket;
  5. Overhold drikkevannsregime: drikk minst 1,5 liter vann per dag for intensiv eliminering av giftstoffer.

Teknikken har begrensninger. Hvis pasienten har lav surhet i magen - er dette en kontraindikasjon for terapi. Forsiktig skader ikke når en pasient lider av diabetes, natriumbikarbonat brukes bare med samtykke fra den behandlende legen.

Mening fra onkologer og anmeldelser av leger

Ifølge onkologer tar Simonchini feil allerede i grunnårsaken til svulstdannelse. Patologi oppstår ikke fra Candida sopp, men fra atypisk inndeling av mutante celler. Det er flere grunner til utseendet til onkologi:

  • eksterne mutagene faktorer;
  • kreftfremkallende stoffer i form av UV-stråler og annet;
  • svak immunitet;
  • genetisk predisposisjon;
  • kroniske sykdommer.

Legene sier at konsekvensen av bruk av natriumbikarbonat er en svikt i syre-base-balansen, noe som forverrer pasientens helse. Det er imidlertid en gjennomgang, og ikke en, fra utøvere om de positive effektene av natron. For eksempel anbefaler professor Neumyvakin bikarbonat ikke bare til pasienter, men også til sunne mennesker. Målet er å opprettholde en normal syrebalanse, og lege Ogulov anbefaler sterkt brus som et slaggfjerner.

Men dette er leger, er det noen som har hatt godt av kreftbehandling med brus? Svaret er ja, her er noen av dem:

“Prostatakreft i 3 grader - nådde ut, ringte. Jeg lærte om behandling av kreft med brus, jeg leste anmeldelser, men trodde ikke på det. Helt til jeg begynte å ta løsningen i henhold til ordningen. Onkologen min hadde ikke noe imot, trodde nok at det hele var det samme. Men testene etter 3 måneder viste en bedring. PSA reduserte, generell helse forbedret etter 3 uker. Samtidig ble strålebehandling utført, men til og med legen bekreftet at det var umulig å oppnå slike resultater bare ved bestråling! Bekreftelse på mine ord fra andre anmeldelser: brus og kreft er uforenlige begreper. ”

Min mann fikk diagnosen prostatakreft i begynnelsen. Foreskrevet medisinering for kastrering. Jeg begynte å se etter andre alternativer, jeg kom over et kreftbrusmiddel, behandlingsanmeldelser, resept - Jeg trodde alt, fikk mannen min til å drikke løsningen hver dag i henhold til ordningen. Den behandlende legen ble advart, han avslørte ikke noen kontraindikasjoner, han fikk lov til å drikke. Etter 14 dager, en klar bedring i trivsel, drikker vi fortsatt, svulsten vokser ikke. ”

Kreftbehandling med brus - hvem hjalp, anmeldelser

De beste kreftklinikkene i Israel

Tulio Simoncini: sodakreftbehandling - en oppskrift på lang levetid

  • cellegift og kirurgisk behandling er ineffektive, de brukes bare til å pumpe penger (det er vanskelig å krangle med å pumpe penger, derfor tror mange på den første delen av uttrykket);
  • kreft vises på grunn av en reduksjon i immunitet (du kan ikke argumentere heller) og en skadelig sopp (og legen undersøkte bare effekten av candidiasis på tumorrisiko);
  • kreftsvulster provoseres av gjengrodde kolonier av sopp;
  • den beste behandlingen for candida er natron;
  • Beste spesialist i sodavannbehandling - Tullio Simoncini.

Hvorfor trengs det Simoncini og pasienter?

Ledende israelske onkologer

Professor Aron Sulkes

Professor Moshe Inbar

Professor Ofer Merimsky

Sarcoma Specialist

Hvorfor brus ikke hjelper mot kreft?

  • hun skulle ikke. Den som legger frem en avhandling, må selv bekrefte den. Det er ingen statistikk, studier eller bare virkelige fakta. Soppteorien er ikke bevist, og selv om den var det, ville brus ikke løst problemet (prøv å behandle banal onykomykose med brus, for eksempel);
  • forfatteren av teorien testet fantasiene sine på andre menneskers barn (som døde i prosessen);
  • ideen om at tusenvis av kreftformer er forårsaket av en sopp, og en svulst bare er en utvidet kolida av candida i forbindelse med celler, er et produktivt delirium. Jeg vil ikke tenke dårlig på en person og kalle ham et kynisk kvakksalver. Tullio er mest sannsynlig ganske enkelt "utenfor tankene";
  • natron er ikke beregnet på svelging i slike mengder (om bivirkninger - nedenfor).

Hvordan brus påvirker candida sopp?

Bivirkninger fra svelging

  • skade på slimhinnen i spiserøret, magen, tolvfingertarmen;
  • atrofisk gastritt;
  • malabsorpsjon, diaré;
  • kronisk dysbiose og et kraftig fall i immuniteten (normal tarmmikroflora omkommer);
  • hormonell ubalanse på grunn av alkalisering av blod;
  • forgiftning av interaksjonsprodukter av drikkevann og natron (saltforbindelser);
  • etter en tid oppstår acidose (kroppen prøver å takle tvungen alkalisering).

Soda kreftbehandling i Russland

Offisiell medisin anbefaler ikke å bruke tjenestene til lokale og italienske kvakk. I Russland annonseres behandling av kreft med brus aktivt av Vladimir Luzaev.

Vladimir snakker om det faktum at han hadde kreft i bukspyttkjertelen med metastaser i leveren, som han med hell kurerte med brus. Etter å ha sett en video med en sterk, sunn mann, vil jeg bare helle den i et glass brus og nekte behandling. Simoncinis ideer satt ut på språket deres.

Journalistenes uttrykk var spesielt fornøyd - en forferdelig diagnose, deretter en biopsi. Det er nysgjerrig hvilken av legene som sier: "Du har en måned igjen, du har kreft i trinn 4" uten biopsi.

I dette tilfellet snakker vi tilsynelatende om en misforståelse mellom legen og pasienten, siden ingen setter kreft på trinn 4 (som alle andre) uten histologi. Derav historien om mirakuløs helbredelse, så vel som resitering av mantraet om brusens egenskaper.

Kreftbehandling med brusvideo (trucker - Vladimir Luzayev):

Hvis du nøye undersøker videoen fra sykehistorien (med antakelsen at dette er et ekte dokument), er følgende åpenbart:

Kreft i trinn 4 oppdaget ved en tilfeldighet.

Dette er ganske interessant, fordi svulster i bukspyttkjertelen (les symptomene) på dette stadiet forårsaker vanligvis uutholdelig smerte.

"Jeg hadde kreft i trinn 4." På bildet - tredje, og det er ingen biopsiedata.

Slik ser det ut: Vladimir hadde sannsynligvis flere abscesser (abscesser med en fibrøs membran) i leveren, noe som er i samsvar med diagnosen ved innleggelsen. Selvfølgelig reduserte abscesser med utvinning, antibiotikainntaket og forsvant..

Hvorfor fikk Luzayev kreft i 4. grad før biopsi??

Mest sannsynlig tolket legen feil resultater av ultralyd. Flere formasjoner i leveren og tilstedeværelsen av en eller annen prosess i bukspyttkjertelen ble uten hell kombinert. Slike ting må sjekkes, ikke dumpes på pasienten.

Angivelig ventet ikke Vladimir på resultatene av biopsien og begynte å bli behandlet med brus på egen hånd..

Vladimir Luzaev kreftbehandling med brusvideo (natron mot kreft, hvordan ta):

Informasjon samlet fra nettstedet Politsib.ru. Der kan du lese kommentarene til sjefen for onkolog i Altai-territoriet (i skrivende stund). Forfatterens mening sammenfaller med stillingen til ovennevnte spesialist. Hele videoen er på YouTube, først vises i luften på kanalen "Våre nyheter".

Ett svar

En ny video dukket opp, der Luzaev, i en beruset stupor, innrømmer at alt dette er tull, og han ble skutt for penger. Mennesker som de skal tro på, er svindlere. De gir folk håp, men det viser seg at dette er fullstendig tull. Gud være din dommer.

Soda-behandling

Medlem siden 02/09/2019 Innlegg: 5 takket: 0 ganger takket: 0 ganger ->

Kjære forumbrukere. Det er betydelig erfaring med behandling av brus. Min svigerfar blir behandlet, bruker i mer enn 2 år. Hvis noen er interessert og informasjonen forlenger noens liv, er han klar til å dele opplevelsen fra en kjær.

Meldingsdato: Okt 2016 Innlegg: 4.809 takket: 0 ganger takket: 0 ganger ->

En melding fra% 1 $ s skrev:

Medlem siden 02/09/2019 Innlegg: 5 takket: 0 ganger takket: 0 ganger ->

Syk i 3 år, kreft i tarmen og leverfase 4. En del av tarmen ble fjernet for 2 år siden. Store metastaser i leveren. HT gikk mange ganger, de siste seks månedene nektet HT. I desember 2018 ble han samtidig behandlet i 3 uker i Feodosia på klinikken for alternativ medisin. I / O-brus brukt i nesten et år på flere kurs. Jeg bestemte meg for å ta en pause med brus, for nå tar jeg flere andre medisiner som ble foreskrevet i Theodosia i Alternativ Clinic..
På grunn av mangel på brus i løsning i apotek anskaffet med stor margin. For øyeblikket var det ekstra 5 bokser med 28 bokser på 200 ml hver. Hvis det er behov for noen i brus, kan du kjøpe. Alt i fabrikkemballasjen

Meldingsdato: Okt 2016 Innlegg: 4.809 takket: 0 ganger takket: 0 ganger ->

En melding fra% 1 $ s skrev:

Medlem siden 02/09/2019 Innlegg: 5 takket: 0 ganger takket: 0 ganger ->

Han sluttet å bruke brus, fordi konsumert i lang tid, mer enn 2 år og også på grunn av bruk av andre medisiner foreskrevet på klinikken. Den behandlende legen fra denne klinikken rådet til å pause med brus

Registrert: 02/11/2019 Innlegg: 4 takket: 0 ganger takket: 0 ganger ->

Selvforum - Healings

Hvordan ødelegge hukommelsen med mat. Mat til slaver

Vi ber de som dyrker klorella eller spirulina svare.

Nok en kreft. Suksesshistorie med Baking Soda

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4960 Registrerte: 9. juli 2013, 08:07 Belønninger: 8 Fra: Høyre sex: Mann:

Takk: 1433 ganger Takk: 2693 ganger

Nok en kreft. Suksesshistorie med Baking Soda

Skrevet av Ansaraides 17. september 2013, 15:58

Nok en kreft. Suksesshistorie med Baking Soda og mer.

Donald J. Porter fikk påvist prostatakreft og benmetastaser. Jeg hadde mange mennesker, og de ville alle høre om de som møtte denne katastrofen og beseiret kreft. Vel, her er det! Her kan du bekrefte hva folk har gitt uttrykk for. For å se på koblingene må du være logget inn på forumet. pluss mye mer. Dette er historien om Donald:

Jeg blir ofte spurt: Hvordan kunne jeg oppnå en fantastisk remisjon av kreft? ?

For enkelhets skyld brukte jeg min under-rated i dette samfunnet Immun System, som stort sett er det samme som alle andre.

I april 2007 fikk jeg en forventet levealder på 3-6 år og en dødsdom på 39,6 hunder, og de tilsvarende testene, som er klart definert av Metasticised 4 Stages of Prostate Cancer, til bekkenbenet mitt. Jeg var lamslått !.

Ganske alarmerende bjelle. Etter en ganske betydelig overdose av medisinsk negativitet, "fokuserer jeg på det som er mulig!

Jeg studerte sammen med ham, Deepak Chopra, Wayne Dyer, David Williams, Tony Robbins, John Muir, Andrew Weil, MD, Dr. Julian Whitaker, Susanna Somers, Vern Varona & leste min versjon av Kamikaze Confession Bible "Cowboy" Dirk Benedict. Dirk tjente litt berømmelse / berømmelse for sin deltakelse i Team, Battlestar Gallactica, "Charlie's Angels, etc..

Jeg bestemte meg for at vi alle elsker kropper, det vil si en mirakelmaskin som må justeres riktig, god ernæring, trening, væskekvalitet, dyp pusting, organisk mat, minimal stress i et RASKT utviklende samfunn sammen med litt tilfeldig “TLC”.
Hvis vi ikke justerer bilene våre med frontdekk, spiller det ingen rolle hvilke dekk vi legger på bilen vår
Hvis vi setter bensin, dieselbil eller bensin, dieselbil - hva skjer ?
Ingen olje / fett i bilen - hva skjer ?
VI må ta spesielt vare på det fantastiske "USA"
Så jeg bestemte meg for at jeg sammen med kona skulle innrette kroppene mine ordentlig !

Da jeg fant "Alternativet", angående ukjente data ?

Min suksess med betydelig hjelp / bidrag til min kone, Vern Varona, er en global makrobiotisk konsulent og forfatter av flere makrobiotiske bøker, inkludert de nyeste - Macrobiotics for Dummies, Dr. Ruan Zhao er blant de 10 beste i flere kategorier i Kina (Dr Herbal Pharmacology, Cell Biology, immunologi, Beijing Univ., Science Tech Award, 1990, og molekylærbiologi), Michio Kushi-bøker og rundt 300 andre, Denominations Kamikaze Cowboy, og mange, MANGE andre !

Det jeg gjorde er derfor ikke mitt - Det er samlet inn fra forskjellige kilder og for ALLE fordeler ved.

Nå, før jeg fortsetter, er det VIKTIG å gi noen viktige data i bakgrunnen, noe som er avgjørende for min immunsuksess.

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4960 Registrerte: 9. juli 2013, 08:07 Belønninger: 8 Fra: Høyre sex: Mann:

Takk: 1433 ganger Takk: 2693 ganger

Nok en kreft. Suksesshistorie med Baking Soda

Skrevet av Ansaraides 17. september 2013, 15:59

Jeg er en pensjonert, Investment Banker, finansiert av selskaper. Deres levedyktighet er tillit, ledertalent, produkt / marked for patenter eller proprietære produkter / tjenester, etc. Dette er en oppgave av største betydning. På grunn av unøyaktig verdivurdering, opprett feil eller konkurser, etal, som kan skade finansieringen og kundene som investerer i dem. Vi som opprettet denne finansieringen vil ikke vare så lenge vi ikke gjør omfattende undersøkelser om disse selskapene som kalles "Due Diligence".

DD undersøker “ALL” informasjon / data om selskapet, produkter, ledelse, markedsføring osv. Det er enormt mye og overdreven i USA. Eksempel: “Gruva er den beste du kan kjøpe en gruve! "Derfor bør STOR oppmerksomhet realiseres på alle innsatsområder !
Jeg deltok i følgende finansiering: Wendy, ESPN, MTV, Loctite, Terry Steam Turbine, Acmat, Ct. Vann, Hughes Tool, Geotermisk damp og mange andre.

Tatt i betraktning litt erfaring med å søke etter "Aktuelle" nyttige aktiviteter for immunsystemet vårt, absorberte jeg bøker, presentasjoner og nettsteder over alternative eksperter. Det var nødvendig å bruke MYE tid, energi og engasjement, som viste seg å være 2/1/2 år med et reelt gjennomsnitt 5 timer om dagen på Internett osv. Jeg ble motivert av en negativ diagnose om min metastiserte prostata og lagret i den.

Jeg visste også at:
Det er kjente ting, vi vet at vi vet.
Det er ting vi vet at vi ikke vet. Det vil si at det er ting vi nå vet, vi ikke vet.
Men det er ukjente ukjente.
Det er ting vi ikke vet som vi ikke vet,

Det jeg nå vet og anerkjenner at Verne Varona, Dr. Mark Sircus, Dr. Tulllio Simoncini, R. Young, Gregory Delaney og et økende antall intellektuelle andre vet, er en økende bevissthet om immunsystemets evne til å hjelpe oss bli kreftoverlevende som vokser over hele verden !

Heldigvis, i en alder av 73 år, gikk jeg gjennom “School of Hard Knocks” og var klar over at jeg ikke visste nok om ernæring / kosthold, vannkvalitet, dyp pusting osv. Derfor brukte jeg mye tid og energi på å prøve identifiser de mest effektive måtene og metodene for å øke fordøyelses- og immunforsvaret !
Undersøkte nøye alle “lever lenger enn sunne befolkninger” Okinawans, Hunza, Sardinian, Loma Linda, CA (syvendedags adventistkalori 7) - Okinawans spiser tradisjonelt mye tofu, grønnsaker og fisk, og de øver på Hara hachi bu eller spiser bare til da inntil 80%.

MANGE dyr spiser perfekt “gress og vann” perfekt - kyr, hester, griser, kyllinger, gjess, svaner, ender og de fleste andre fugler.
"Hvis du spiste 1 kopp spinat i 1954, kan mengden jern du får sammenlignes med å spise 60 kopper spinat i dag med et bilde av mengden spinat i 1954 sammenlignet med 60 kopper spinat i 2003. Jeg synes det er en kraftig fremstilling at kommer fra næringskjeden vår. Jeg tok et bilde fra en publikasjon kalt Today's Chiropractic, og det var en utgave fra november / desember 2003. Selve informasjonen for artikkelen er hentet fra en bok som heter Empty Harvest, skrevet av Dr. Bernard Jensen fra Avery Publishing Group. Jeg leste boken, og Det er flott. ”Dr. Jensen var kiropraktor og virkelig en pioner innen ernæringsmessig verdi generelt.
Sannheten er litt irriterende at legene kaller det de gjør "praksis"?
Analyser hvorfor, slag, dårlige arterier, kolesterol, kreft, leddgikt, leddproblemer med nye knær og hofter. MAT ser ut til å være den skyldige.

Så jeg startet et velværeforbedringsoppdrag; delta i / på den strenge Kushi Macrobiotic-Organic dietten og falt i løpet av 8+ uker fra 154 pund (@ 5’9 ”), 132, 22 kilo tap. Jeg lærte også av Vern Varon, sammen med andre, at det tar omtrent 4 måneder å endre blodet vårt fullstendig.

Så jeg bodde på Vern Varon i Kushi modifisert organisk / makrobiotisk kosthold.

Ettersom mine due diligence-studier indikerte at immunforsvaret mitt var i ferd med å komme seg fra en positiv tilstand, fortsatte jeg å søke etter ytterligere forbedringer i metoder, protokoller, urter, næringsstoffer, etc..

Endelig fant jeg eksperter fra Soda og / eller Cessium chloride som har opplevd suksess med å slå kreft. Jim Lelmum, Dr. Marc Sircus, Dr. Simoncini (Italia), Gregory Delaney, mange nettsteder og noen andre.

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4960 Registrerte: 9. juli 2013, 08:07 Belønninger: 8 Fra: Høyre sex: Mann:

Takk: 1433 ganger Takk: 2693 ganger

Nok en kreft. Suksesshistorie med Baking Soda

Skrevet av Ansaraides 17. september 2013, 15:59

Jeg ble overrasket over Verno (Vito) Johnston og hans "sunn fornuft" -protokoll og hans nettsted, www.phkillscancer.com. Verne var ekstremt sjenerøs og hjalp meg til å hjelpe meg med å finne ut om hans autoritet, metoder for nøyaktig protokoll, den første diagnosen, og "ALLE" av de eksakte metodene som ble brukt for å få ham en "fantastisk" reversering av diagnosen. Jeg syntes Vern var ærlig, åpenhjertig, sjenerøs, en hyggelig fyr som gjennomgikk nesten det samme som jeg måtte gjennom.

Så samlet jeg alle dataene som Vern delte med meg og gikk videre til poenget, dupliserte protokollen hans.

Resultatet var nesten identisk med Vern. Hunden min lå i området 0,1 - 0,4% i nesten 10 måneder, uten resteffekter fra den svekkende diagnosen i april 2007.

Min respekt og beundring for Vern er betydelig. Å si er hva som gjør eller får det til - DETTE er det jeg kaller Making a Difference.

Jeg kan nå spise uregelmessig, litt vin med lite alkohol (under 9%), flere desserter, til og med litt yoghurt og baby ribbe en gang på en stund! Middager på menyen @ vanlig amerikansk restaurant. Jeg konsentrerer meg fortsatt om økologiske matvarer. Brun ris, bønner, forskjellige grønne grønnsaker, hele havre til frokost, filtrert vann, dyp pust, gå 30 minutter om dagen, 8 timers søvn, frukt, aprikosfrø, CIA frø, Goji bær, noen urter, flere spesielle vitaminer, og noen ganger Soda.

All min innsats er kostholdsmessig, puste, vann, grønne teer, etc. for å opprettholde en svak alkalitet.
De som sier Verne, Kushi, etc., og protokollen / metodene mine, kan kurere nesten alle som ikke har skadet seg Drugs, Alcohol, Smoking, etc. - med unntak av hjernekreft - det kan være på rett vei. De tilbyr bøker, nettsteder, chatter, blogger osv. Som alle indikerer at denne protokollen er enkel, billig, og HØYDEPUNKTER øker pH-verdien vår med mer enn 7,5 som et resultat av forfall av kreftceller. Det er betydelig materiale lett tilgjengelig om Cessium Chloride And Baking Soda for å øke pH i flere tiår. MANGE FUNKSJONER FOR BRUK Soda er en sterk indikator på denne godt organiserte pH-virkeligheten i flere tiår.
Vi er alle de samme, med unntak av forskjellige meninger, synspunkter, livssyn, synspunkter, holdninger, vaner, tilbøyeligheter fra fortiden vår og hjernevask, blir vi utsatt for ekstremt komplekse markedsføringsmennesker hele livet..
Ernæring og kosthold blir ikke aktivt undervist i utdannelsen vår..
I dag, den første dagen for resten av livet, bestemte de seg for å ENDRE, så derfor oppfordrer jeg på det sterkeste alle interesserte til å evaluere deres organkapasitet og gjøre eventuelle endringer som er nødvendige for å forbedre immunforsvaret !
Alt vi har er “vår tid og vår energi” så lenge den varer.

Så spis naturlig - Brun ris, bønner, forskjellige grønne grønnsaker, hele havre - Frokost, filtrert vann, dypt pust, gå 30 minutter om dagen, 8 timers søvn, frukt, aprikosfrø, Chia frø, Goji bær, noen urter, noen vitaminer, og noen ganger brus. Få nye vaner som fremmer immunforsvaret ditt for å forbedre livskvaliteten din !

Vær god for kroppen din, og den vil være bra for deg !

Dette sier Vernon "Vito" Johnston sier nå. Jeg vil takke Donald for at han sendte dette til meg og lar meg publisere den. Jeg vil legge ut Donald-protokollen snart.. VJ
·

Tulio Simoncini behandler kreft! Til mødrene til syke barn - plutselig vil det redde babyen din.

Tulio Simoncini behandler kreft! Når en lege plutselig oppdager en effektiv måte å behandle kreft, kommer han straks under ild fra medisinske og offisielle strukturer. En av dem som åpent gikk mot hele systemet er italieneren Tullio Simoncini. Han ble forfulgt på alle kanter og ble dømt til tre års fengsel fordi han med succes begynte å behandle mennesker for kreft. Åtte millioner mennesker dør av kreft hvert år i verden. Bare i USA er dette tallet mer enn fem hundre tusen. Den forventede økningen i dødelighet innen 2030 er 15 millioner mennesker per år. Kreft er den vanligste dødsårsaken i aldersgruppen under 85 år og er ansvarlig for 12% av dødsfallene i verden. I USA dør én av fire personer av denne sykdommen. Hver fjerde! For mange år siden, i 1969, sa Richard Day, sjefen for Planned Parenthood,: "Vi kan kurere alle slags kreft nå..." Imidlertid har ikke den farmasøytiske virksomheten som mål å kurere kreft. Hvorfor kurere sykdommen, hvis du bare kan bekjempe symptomene. Samtidig er det ikke nødvendig å fortelle godtroende pasienter at cellegift dreper både kreft- og friske celler, og som et resultat av personen selv. En av legene bestemte seg for å gå imot hele systemet og sa at Kreft kan kureres. Dette er Tullio Simoncini. Hans forbrytelse var at han innså at ondartede svulster er en gjengrodd candida-sopp (en gjærlignende sopp som har en parasittisk natur lever også i kroppen til sunne mennesker). Sterk immunitet holder candida under kontroll, men hvis kroppen svekkes, sprer soppen seg gjennom kroppen og forårsaker ondartede svulster. Sopp, og spesielt candida, lever av vertens kropp. Denne organismen, som alle andre parasitter, trenger en vert for å reprodusere. Candida vitalprodukter svekker immunforsvaret og fører til at en person føler seg dårlig både fysisk og mentalt. Tullio Simonchini mener at kreft er en gjengrodd candida-sopp og at den tradisjonelle forklaringen på kreftens natur er helt feil. Som spesialist innen onkologi og metabolske lidelser gikk han imot de tradisjonelle metodene for "behandling" av kreft. Han bestemte seg for å fortelle pasientene sine sannheten, i stedet for å gjenta setninger som ble lært ved det medisinske instituttet. Fra det øyeblikket han begynte å praktisere medisin, forsto Simoncini at kreft på en eller annen måte ble behandlet feil: ”Jeg så hvor mye mennesker som lider. På avdeling for onkologi i barna der jeg jobbet, døde alle barna. "Alt krympet inni meg fra synet av fattige babyer som døde av cellegift og stråling." Et ønske om å hjelpe pasienter førte til at han søkte etter nye måter å behandle denne sykdommen. Simoncini bestemte seg for å droppe alt han visste om onkologi og begynne sin egen uavhengige forskning. Han fant at alle typer kreft viste samme effekt, uavhengig av organ eller vev som svulsten dannet seg i. Alle ondartede neoplasmer var hvite. Simoncini begynte å tenke: hvordan ser en kreftsvulst ut? Candida sopp? Er det dette som tradisjonell medisin vurderer som ukontrollert celledeling - en prosess som er startet av kroppen selv for å beskytte mot candidiasis (trost)? Basert på denne antakelsen fortsetter utviklingen av sykdommen i henhold til følgende scenario: 1) Candida sopp, vanligvis kontrollert av sterk immunitet, begynner å formere seg i en svekket kropp og danner en slags "koloni". 2) Når et organ blir smittet med trost, prøver immunforsvaret å beskytte det mot en fremmed invasjon. 3) Immunceller bygger en beskyttende barriere fra cellene i kroppen. Dette er hva tradisjonell medisin kaller kreft. Det antas at spredning av metostaser i kroppen er spredning av "ondartede" celler i organer og vev. Men Simoncini hevder at metastaser skyldes det faktum at candida-sopp divergerer i hele kroppen. Og sopp kan bare bli ødelagt av celler i et normalt fungerende immunsystem. Immunsystemet er nøkkelen til bedring! Hvert år øker antall tilfeller av kreft. Men er dette ikke en godt planlagt krig mot menneskets immunitet, en krig som blir mer og mer heftig? Immuniteten svekkes av: * mat * næringstilskudd * plantevernmidler og ugressmidler * vaksinasjon * elektromagnetiske og mikrobølgeteknologier * legemidler * stress i moderne liv, etc. Barn under to år får omtrent 25 vaksiner! Men på dette tidspunktet dannes immunitet bare! Hva slår immuniteten av raskest? Kjemoterapi. Legg til strålebehandling her også. Til dags dato er dette de mest effektive metodene for å ødelegge kroppens celler. Den mest moderne universelt anerkjente "behandlingen" av onkologi er basert på postulatet om at kreftceller vil bli drept tidligere enn sunne celler fra pasienten. De giftige forbindelsene med cellegift dreper cellene i immunforsvaret. Men Candida går ikke bort. Fragmenter av immunsystemet er ikke i stand til å kontrollere candida celler. Soppen beveger seg til andre organer og vev. Kreft sprer seg i hele kroppen. De som ser ut til å ha kommet seg etter operasjon og cellegift, fikk bare en tidsbombe. Immunitet blir ødelagt. Tilbakefall er et spørsmål om tid. Med andre ord: cellegift dreper mennesker som visstnok bør behandles. Kjemoterapi kurerer bare for en “seksuelt overført sykdom” kalt liv. For å kurere kreft, må vi styrke immunforsvaret, og ikke svekke det. Da Simoncini innså at kreft er sopp i naturen, begynte han å lete etter et effektivt soppmiddel. Men så ble det klart for ham at soppdrepende medisiner ikke fungerte. Candida muterer raskt og tilpasser seg stoffet så mye at det til og med begynner å livnære seg av det. Bare det gamle, velprøvde, billige og rimelige middelet mot sopprester - natriumbikarbonat. Av en eller annen grunn kan ikke soppen tilpasse seg natriumbikarbonat. Simoncini-pasienter drikker brusløsning eller natriumbikarbonat injiseres direkte på svulsten ved hjelp av en enhet som ligner et endoskop (et langt rør som brukes til å skanne indre organer). I 1983 behandlet Simoncini en italiener som het Gennaro Sangerermano, som legene spådde død etter noen måneder fra lungekreft. Etter kort tid ble denne mannen fullstendig kurert. Kreften har forsvunnet. Oppmuntret av suksess med andre pasienter, presenterte Simoncini dataene sine til det italienske helsedepartementet, i håp om at de ville starte kliniske studier og sjekke hvordan metoden hans fungerer. Det var overraskelsen for Simoncini da den italienske medisinske virksomheten ikke bare ikke vurderte forskningen, men også fratok ham en medisinsk lisens for behandling av pasienter med medisiner som ikke ble godkjent. Regjeringsstyrte medier lanserte en kampanje mot Simoncini, og gjorde narr av ham personlig og gjørmete metoden hans. Og snart gikk den talentfulle legen i fengsel i tre år for angivelig å ha drept pasientene sine. Simoncini var omgitt av alle kanter. Offisiell medisin sa at metoden for å behandle kreft med natriumbikarbonat er "villfarende" og "farlig." Dette er i en tid hvor millioner av pasienter dør en smertefull død av "bevist" og "sikker" cellegift, fortsetter legene å forby behandling med natriumbikarbonat. Heldigvis klarte ikke Tullio Simoncini å skremme. Han fortsatte arbeidet. Nå vet de om ham takket være Internett. Denne legen arbeider underverker og behandler selv de mest avanserte tilfellene av onkologi med enkel og billig natriumbikarbonat. I noen tilfeller varer prosedyren i flere måneder, og i noen (for eksempel med brystkreft) - bare noen få dager. Ofte forteller Simoncini ganske enkelt folk hva de trenger å gjøre via telefon eller e-post. Han er ikke engang personlig til stede under behandlingen, og alt i alt overgår resultatet alle forventninger. Men det er ikke alt. "Kreft" -celler (det vil si de som kroppen bygger som en barriere som respons på soppaggresjon) inneholder en unik biomarkør, CYP1B1-enzymet. Enzymer er proteiner som er katalysatorer for kjemiske reaksjoner. CYP1B1 endrer den kjemiske strukturen til et stoff som kalles salvestrol og finnes i mange frukt og grønnsaker. En kjemisk reaksjon gjør salvestrol til en soppdrepende komponent. Salvestrol er et naturlig forsvar som finnes i frukt og grønnsaker for å kontrollere sopp. Jo mer en plante er mottakelig for soppsykdommer, jo mer salvestrol inneholder den. Disse fruktene og grønnsakene inkluderer: * druer * blåbær * bringebær * jordbær * solbær * røde rips * bjørnebær * tyttebær * epler * fersken * grønne grønnsaker (brokkoli og annen kål) * artisjokker * røde og gule paprika * avokado * asparges * aubergine. Frukt behandlet med kjemiske soppdrepende midler dreper sopp og forhindrer dannelse av naturlig beskyttelse (salvestrol) i planter som respons på en soppsykdom. Salvestrol inneholder bare frukt som ikke har blitt behandlet med kjemiske soppdrepende midler. De vanligste soppmidlene blokkerer produksjonen av CYP1B1. Hvis du spiser kjemisk bearbeidet frukt og grønnsaker, får du derfor ingen helbredende effekter. Det er bra at Simoncini fortsetter å behandle mennesker, fordi i verden fortsetter millioner av "normale" pasienter å dø av feil behandling, som igjen er basert på feil postulater. Intervju med Dr. Tulio Simonchini - God kveld, jeg er Dr. Simoncini, en onkolog. Jeg er glad for at denne samtalen gir deg en mulighet til å bli kjent med resultatene av kreftforskningen vår. - Du har forsket på dette området i lang tid. Hva er resultatene dine? - Etter mange års forskning kom jeg frem til at kreft er en infeksjon, en soppinfeksjon. Jeg trodde aldri at genetikk er årsaken til kreft. Jeg kom til den konklusjon at langtidsstudier og vellykkede resultater bekrefter min teori om at kreft oppstår fra en sopp, nemlig Candida-sopp i alle dens varianter. Så svulster oppstår ikke på grunn av unormale celledelinger. - I følge tradisjonell onkologi, men rett og slett på grunn av en soppinfeksjon? - Det er det. Jeg lærte at en soppinfeksjon av psoriasis oppstår på grunn av Candida sopp. Svulster kan ha de samme årsakene, tenkte jeg da. Teorien om unormal celledeling har eksistert i mer enn hundre år... men støttes ikke av vitenskapelig forskning. Samtidig er de negative konsekvensene forferdelig: 8,5 millioner mennesker dør av kreft hvert år. Vi vet ennå ikke nøyaktig hva kreft er. Dette er det verste: etter hundre år med kreftforskning har den egentlige årsaken til kreft ennå ikke blitt funnet. Alle, ikke bare leger, snakker om svulster og forskning, men har noen sett "kreft"? Derfor, før vi fortsetter å snakke om dette emnet, kan vi se på hvordan kreft faktisk ser ut. Dette er en koloskopi av tykktarmen. Datoen er synlig her. Denne massen er en svulst som forårsaker tarm okklusjon. Denne kreftsvulsten og den er merkbar rød. Vi vil vaske den. Jeg tror at den røde fargen er det siste trinnet i kroppens reaksjon. Her kan du se hvordan stedet vaskes med vanlige vann og hvite kolonier av sopp gradvis blir merkbare. Og du kan se hvordan vevene reagerer på soppmassen... med en stagnasjon av tarmen som et resultat av dette. Hvis du ser lenger - absolutt hvite kolonier. Soppkolonier. Hvis vi fortsetter koloskopi, er kolonier igjen synlige her. 26. april 2002 startet behandling med 20% natriumbikarbonatløsning. Dette er 200 g natriumbikarbonat per liter vann. Vi vil fortsette og se hvordan vasking utføres med natriumbikarbonat. Dagen etter, den 27., ser vi hvordan tarmkanalen åpnes. Du kan se hvordan dette stedet økte dagen etter. Massen avtok, og tarmkanalen ble åpnet igjen. Jeg vil understreke at svulsten oppsto på grunn av hvite kolonier. - Du vil si at unormal celledeling... ikke har sammenheng med utbruddet av svulster? "Unormal celledeling er en fiksjon." En hypotese som ikke støttes av streng forskning. For å vise igjen hvordan en kreftsvulst ser ut... her ser vi på bronkoskopi. Gjennom luftrøret går vi øyeblikkelig inn i bronkiene. Her deler luftrøret seg. Vi går sakte ned og ser hvordan lungekreft ser ut. I dette tilfellet adenokarsinom. Her kan du se hvordan pasienten hoster på grunn av bronkoskopi. Hvit masse er synlig her. Og i dette tilfellet består svulsten av en hvit masse. Dernest er den hvite massen igjen synlig. Fire bronkier med hvit masse er synlige. Ta en titt, her er en annen. Det er tydelig synlig på denne bronkoskopien. Svulster er alltid hvite. Her er en annen bronkus med hvit masse. Hvis du fortsetter, blir fargen enda tydeligere. Ta en titt. Nå skal vi gå videre til fotografier av en annen bronkoskopi. Luftrøret, hovedbronkusen og grenene er synlige. Og etter 4 behandlinger med natriumbikarbonat... er den hvite svulsten ikke lenger synlig. Hun er ikke der. Det er også beskrevet i boken min "Kreft er en sopp"... men disse bildene er mer visuelle. Væsken som er synlig er natriumbikarbonat. Den hvite massen i bronkiene forsvant. Etter 4 behandlingsøkter forsvant de helt. Bare 4 vasker. Vanligvis er det tre til fire vasker som kreves for å redusere kolonier. Og etter fire til fem økter forsvinner de. Fire økter var nok til å fjerne dem helt fra bronkiene. Vi vil se andre bilder. Thorakoskopi utføres her, og vi kommer inn i brystet. Brystet er helt hvitt. Og her er svulsten hvit. Se på disse haugene, hvite som lamper i taket. Selv medleger ser ofte ikke på henne... på denne hvite massen og legger ikke merke til det. Det er viktig å forske på dem. Du må ikke glemme farger. Etter en uke skulle endoskopi gi et visst resultat. Og vi ser at brystet er rødt igjen. Alt er perfekt rengjort. Nå kommer vi inn i brystet fra et annet punkt. Alt er godt rødt. Natriumbikarbonat ødela alt hvitt. Svulsten er alltid hvit. Etter disse bildene av thoraskopi, vil vi gå videre til fotografier av gastroskopi. Nå ser vi på gastroskopi. Dette er magen til en pasient med en svulst. Og her ser du hvite hauger. En kollega fra Nord-Italia sa en gang: "Hvis jeg ser Candils sopp i magen, høres diagnosen ut som" kreft. " Dette er mer enn klart. Den samme hvite massen finnes i dyreverdenen. I denne BBC-filmen blir maur angrepet av soppskimmel, og denne muggen trenger inn i myrenes hjerne, som deretter mister sin orientering fullstendig. Nevrologiske symptomer er synlige og myra vil dø. Her igjen er penetrasjonsøyeblikket synlig... og her er nevrologiske symptomer igjen synlige. Se, mauren blir ført bort, fordi den er farlig for koloniens fortsatte eksistens. Selvfølgelig er dette en fantastisk film. Men hvorfor dør denne mauren? Man kan se en soppstilk vokse fra hodet. Det varer ca 3 uker. Da er dødelige sporer klare til å spre seg og smitte andre insekter. Og her kan du se den berømte hvite massen. "Men angriper Candida-sopp alltid en person?" Eller er det andre sopp? - Candida stimulerer soppsykdommer og svulster hos mennesker. Dette er alltid Candida sopp, fordi alle andre sopp er relatert til Candida sopp. Sopp truende mennesker kan avvike noe med omtrent 2 - 5%. Sopp må ha den samme genetiske strukturen for å angripe mennesker. Variasjoner avhenger av forskjeller i menneskelig vev. Men svulster hos mennesker forårsaker alltid Candida-sopp. "Hvorfor har den ikke blitt oppdaget før?" Soppinfeksjoner har vært kjent i mange år. Hvorfor har ingen oppdaget at Candida er årsaken til kreft? - Candida sopp er alltid funnet hos pasienter. Det finnes hos 97 - 98% av pasientene. Hver studie indikerer tilstedeværelsen av Candida-sopp. Det er feil å tro at kreft først dukker opp, og deretter Candida. Min hypotese er at Candida først dukker opp, invaderer kroppen og forårsaker en svulst. Candida sopp er allerede der. Riktig forklaring er viktig. Og all pågående forskning på kreft. - Som alle virker autoritative? - Histologi beskriver bare hvordan vev prøver å forsvare seg mot soppaggresjon. Hvis soppen “sluker” vevet, vil vevet skape ekstra celler for å forhindre inntreden. For eksempel, hvis Candida er i leveren, oppstår hepatocarcinoma. I hjernen vil slik penetrering føre til gliobastoma. I bronkiene, mesothelioma. Det er ikke snakk om unormal celledeling. Dette er en forsvarsmekanisme. Dette er essensen i saken, essensen i kreftforskning. - Hvilken rolle spiller kjente genetisk unormale celledelinger? - Etter min mening eksisterer de ikke. Celledeling er en reaksjon på ekstremt trykk som gir vev en sjanse til å motstå soppinvasjon. Jeg vil gi et eksempel der det ikke er kreft eller svulst. For eksempel, hvis en person sil og anstrenger musklene i hendene, kan det ikke nektes at musklene er hovne. Visst, celler vokser for å forsvare seg. Celler vokser for å takle sopp. De deler seg for å motstå invasjonen. Men de er ikke årsaken til kreft. - Oppdagelsen din tilbakeviser fullstendig utgangspunktet for kreftforskning. Hva råder du? Hva er løsningen, etter din mening? - Ødelegg soppkolonier. De forårsaker kreft. Men ikke den vanlige behandlingen. Jeg er overbevist om at de i fremtiden vil utvikle nye medisiner som effektivt kan motstå sopp. Her er utfordringen for legemiddelindustrien. Når det gjelder fremtiden, er dette deres rolle. Det mest effektive soppkontrollmiddelet akkurat nå er natriumbikarbonat. Det bør konsumeres i riktig dosering (20%) så dypt som mulig i vevene, slik at det kan være i direkte kontakt med soppkolonier. Som vi har sett i brystet eller i bronkiene. Natriumbikarbonat må være i direkte kontakt med vev. Derfor snur alt opp ned, men det er veldig nødvendig, siden selv hundre års forskning ennå ikke har løst problemet. Mer enn åtte millioner mennesker dør av kreft hvert år. Eksperimenter blir utført og kort kommer inn i nyhetene... men alle disse nyhetsrapportene som vises hver tredje og tredje måned har ennå ikke gitt noen resultater. Problemet må løses. Du bør åpne øynene og innse at det vi ser på TV og leser i avisene... i utgangspunktet er en løgn diktert av myndighetene. De viser hva vi vet. Jeg tror at leger bør gjøre en revolusjon på dette området. Legene vet godt hva som går galt. De vet at all kreftforskning er en stor fiasko. Vet at forskning er en komplett løgn. De må innrømme at ingenting er oppnådd på hundre år. - Hvordan skal en kreftpasient etter din mening behandles? - Personlig har jeg oppnådd utmerkede resultater ved å gi pasientene natriumbikarbonat og bringe den i direkte kontakt med soppen. For hudkreft bruker vi jod-skjær. For fremtiden håper jeg at legemiddelindustrien vil markedsføre et effektivt middel mot sopp som vil bringe kur for alle pasienter. At kreft vil bli en saga blott med to tabletter per dag. Men det viktigste er at vi forstår godt hva som er kjernen i hver ny medisin. Tross alt er den virkelige fienden soppen. Etter min mening er dette det viktigste. Denne løsningen er for en individuell pasient. Men hva betyr dette for samfunnet? Vi må hjelpe folk til å innse at det vi hører på radio og TV er manipulert informasjon. Vi må tvinge leger til å innrømme at de bidrar til formidling av uriktig informasjon innen onkologi. Bare leger vet nok om kreft for å avslutte eksisterende teorier. Nok en presserende forespørsel til leger, så vel som til legemiddelindustrien. De må gjøre en innsats for å finne et effektivt middel som vil utrydde denne ondskapen. Dessverre sløses så mye penger i dag. Selv om dette bare er et spørsmål om bevissthet. Vi må henvende oss til legemiddelindustrien, kjente forskere og leger. Vi må kunne finne et effektivt middel. Men viktigst av alt, bør dette verktøyet være løsningen på sykdommen som så mange mennesker dør fra.

Dr. Simonchinis svar på en forespørsel via e-post. post (onkologisk behandling ved bruk av natriumbikarbonat - brus) 1. Behandlingen utføres i alle aldre. Det er ingen kontraindikasjoner. 2. Anbefaler ikke bruk av brus for å forhindre onco, men anbefaler et soppdrepende kosthold og en fysisk aktiv livsstil. 3. Alltid i den postoperative perioden (etter reseksjon av svulsten) anbefaler en massiv injeksjon av brusoppløsning med intravenøs dropper for å forhindre tilbakefall av tumor. Fra sakshistorier, ved dette forstår han gjentatte kurs med dropper: 6-10 injeksjoner, deretter en 6-dagers pause, og slike 3-4 kurs. 4. I hans praksis var det ikke et eneste tilfelle av kreftopplevelse etter behandlingsmetoden hans! underlagt samsvar. kosthold og livsstil. 5. Når du bruker natriumbikarbonat, virker natriumhydrogenkarbonat selv direkte på svulsten, og ikke på det alkaliske mediet som den skaper. Derfor er det nødvendig å bringe den så nær svulsten som mulig. 6. Effektiviteten av metoden når 90%, hvis tumorstørrelsen ikke overstiger 3 cm i diameter, hvis mer, er effektiviteten 50%. En svulst opp til 3 cm manifesterer seg ikke alltid klinisk, selv om datatomografi eller NMR lett blir oppdaget. Svaret høres ikke ut hvor effektiv metoden er i nærvær av metastaser, men fra historiene som han siterer på nettstedet sitt er det tydelig at han takler metastaser like lett. Det gleder seg, fordi deres tilstedeværelse i pasienten hos betjenten. medisin er nesten en setning. 7. Beinsvulster, lymfeknuter, testikkelvulster er vanskelige å behandle. Gir en forklaring på dette. 8. Det er ingen problemer i kombinasjonen av metoden hans og allment aksepterte metoder..

SODA MOT KREFT - ET SKADELIGT RESULTAT AV EN Morder. (7.500 euro for brusinjeksjoner)

Gjør den mer synlig i brukerfeeder eller få en PROMO-posisjon slik at tusenvis av mennesker leser artikkelen din.

  • Standard kampanje
  • 3000 salgsinntrykk 49 KP
  • 5.000 promoteringsinntrykk 65 KP
  • 30 000 promoinntrykk 299 KP
  • Uthev 49 KP

Kampanjelinjestatistikk gjenspeiles i utbetalinger..

Del artikkelen din med venner gjennom sosiale nettverk.

Beklager, men du har ikke nok kontinentale rubler til å promotere innspillingen..

Få kontinentale rubler,
inviterer vennene dine til Comte.

Kreft, sopp og brus: ondartet obscurantism. Analyse av misoppfatningen om fordelene med brus i behandlingen av kreft. Vitenskapelig skeptiker, forfatter av Bioreaktorkanalen Victoria Fedorenko.

Bevis - i videobeskrivelsen på YouTube. Video kreves for å se.

Alt genialt er enkelt. En dag vil en universell måte å behandle kreft bli funnet. Enkelt, som alle geniale. Billig. Effektivt og trygt. I mellomtiden lider kreftpasienter likt av en alvorlig sykdom, og effekten av behandlingen med meget giftige kjemikalier og stråling. Kreftpasienter henvender seg ofte til alternative måter å bekjempe kreft på. For eksempel for behandling... brus. Ja, ja, brus mot kreft, det samme som i hver husmors arsenal. Den samme brus, en løsning som vi gurgler sår hals med angina. Er vanlig natron veldig universalmiddel for en dødelig sykdom - billig og trygt?

Baking Soda Panacea for kreft?

Forfatteren av teknikken, den beryktede italienske legen Tullio Simonchini, er overbevist og sikker på at han ble ekskludert fra medisinsk praksis utelukkende av misunnelige mennesker og konkurrenter, medisinmagnater som tjener på dyre giftstoffer. Disse forferdelige menneskene er av største interesse for at kreftpasienter dør sakte, stadig trenger nye cellegiftkurer og fra tilbakefall til tilbakefall og mister immunitet. Det er de som med alle krefter støtter og fremmer moderne teorier om fremvekst og progresjon av ondartede svulster, i henhold til hvilke gener som har skylden. Ifølge Dr. Simonchini ligger faktisk årsaken til utseendet til en kreftsvulst på overflaten - i bokstavelig og figurativ forstand av ordet. Nettopp denne grunnen er candida-soppen som lever i små mengder på huden og slimhinnene til hver enkelt av oss og ikke forårsaker alvorlig skade på mennesker, hvis alt er i orden med immunforsvaret. Men når immuniteten mislykkes, begynner kolonier av candida å vokse eksponentielt. De provoserer utseendet og aktiv vekst av kreftsvulster. Derfor er det umulig å kurere kreft mens candida fortsetter sin "skitne gjerning." Dessuten. Italieneren antydet at kreftsvulstene i seg selv faktisk er gjengrodd og transformerte kolonier av candida! Tullio, da fremdeles en praktiserende barnemedisinsk onkolog, begynner sine "soppdrepende" eksperimenter på pasienter.

Deretter konkluderer han: det eneste middelet som med suksess kan bekjempe Candida, og derfor med kreft er natriumbikarbonat, er det også natron. Dette betyr at kreftpasienter ikke lenger trenger fryktelige giftstoffer og dødelig stråling. Alt de trenger for en fullstendig utvinning uten helseskader, er brus, brus og bare brus, som må tas oralt, en halv time før måltider, i henhold til en spesiell ordning.

Merk. Simoncini ble dømt og dømt for svindel og drap i 2006 etter at pasienten hans døde som et resultat av "behandling" ved å bruke sin metodikk. Selv etter å ha blitt nektet medisinsk behandling, fortsetter Simoncini å "behandle" kreft med brus. I 2012 døde en 27 år gammel pasient som et resultat av "behandling med brus" etter metoden til Simonchini.

Den italienske Aesculapius er "vennlig oppsatt til styringshus" og "booed" av kollegene og er klar til å vennlig hente hver pasient og informere ham på telefon eller e-post. Uten personlig inspeksjon og tilleggsanalyser! Og selvfølgelig mot en "liten" avgift. (Merk: som kjent ble denne "lille" avgiften i gjennomsnitt 7.500 euro) Men hvem vil spare penger på fjernkonsultasjoner av "stjernen" hvis superkreftbehandlingen er så billig? Og hvorfor faktisk ikke prøve å drikke brus med vann eller melk og håpe på det beste? Dessuten er dette ikke noe forferdelig gift, men et absolutt sikkert stoff? Tross alt, hvis det var ellers, ville det være mulig å kjøpe brus i noe deli? Det viser seg at ikke alt er så skyfri. Og den mest vanlige natronen er på ingen måte så ufarlig hvis den brukes urimelig og ukontrollerbart. Merk følgende! Den "italienske metoden" for å "behandle" kreft med brus fører ikke bare til tap av dyrebar tid, gir svulsten alle forutsetninger for uhindret vekst og utvikling, men kan også fremskynde utviklingen av sykdommen og forverre forløpet! La oss se hvorfor dette er slik, og hvorfor det å frata Simoncini en lisens ikke på noen måte er maskinering av konkurrenter, men et rimelig tiltak. Dessuten er tiltaket ikke det tøffeste, og dessverre ikke det mest effektive: den smilende herren fortsetter å tjene på menneskelig ulykke frem til i dag, uten å tenke på konsekvensene. Så la oss starte med det viktigste. Nemlig med argumenter mot den absurde hypotesen om Simoncini. Det skal bemerkes at "brus" -metoden for "behandling av kreft" av den italienske onkologen som ikke stod opp mot kritikk, ikke dukket opp fra bunnen av. Hva er hans uttalelser basert på, som ved første øyekast ser ut til å være helt absurde??

HVILKE RETTIGHETER OG HVA WRONGS SIMONCHINI?

Italienseren ser faktisk helt riktig med ondskapens rot i brudd på kroppens immunforsvar. Imidlertid er det her han er langt fra en pioner og slett ikke alene etter hans mening.

Tallrike laboratorie- og kliniske studier bekrefter: korrekt fungerende medfødt immunitet er en pålitelig beskyttelse av kroppen, både mot ytre og indre aggressive faktorer i de aller fleste tilfeller (med unntak av medfødte patologier, spesielt farlige infeksjoner, etc.). Men hvis balansen i immunprosesser blir forstyrret, hvordan endrer alt seg.

Figuren nedenfor viser hva som truer en person med overdreven eller omvendt utilstrekkelig aktivitet av immunsystemet.

Dermed er både kreft og candidomykose (en soppinfeksjon forårsaket av sopp i slekten "candida") et resultat av svekket immunitet. Kreft påvirker oss imidlertid fra innsiden, og soppen angriper fra utsiden. Og det er ingen direkte sammenheng mellom utbruddet og utviklingen av en ondartet svulst og sopplesjoner. Men dette er ikke det viktigste.

En profesjonell lege kan bare antyde at en kreftsvulst er en koloni av transformert candida i bare to tilfeller: hvis han lider av en psykisk lidelse eller hvis han er en kvakksalver. I begge tilfeller kan han ikke behandle pasienter, ellers - det vil være problemer.

Bekreftelse av det ovennevnte kan lett bli funnet på Internett: dødsfallene til pasienter som trodde Simonchini og prøvde å bekjempe en forferdelig sykdom utelukkende ved hjelp av brus, er en forferdelig virkelighet. Selv om brus mot kreft ikke brukes som et universalmiddel, men som en "tilleggsbehandling", vil fordelene være mye mindre enn skade. Nedenfor finner du bevis for inkonsekvens i synspunktene til Simoncini, en forklaring på årsakene til "dødelige effekter av brus" på en kreftsvulst (slike tilfeller er også beskrevet på Internett) og den forestående forekomsten av farlige komplikasjoner.

Merk. For å sikre at Simoncini og hans støttespillere tar feil, bør du ta en titt på bilder av prøver av kreftsvulster som ble beslaglagt under operasjoner. Kreftstrukturen er overhode ikke i samsvar med ordningen som er foreslått av forsvarerne for teorien om sykdommens soppkarakter. Det blir klart hvorfor i videoene til Simoncini bare vises det ytre skallet på svulsten - inni den er ikke designet som Simoncini.

Det er slik de ser ut som dyrket i en petriskål. Nøyaktig de samme soppkoloniene som ligner granulær cottage cheese opptar slimhinnene i skjeden, munnen, og i alvorlige tilfeller bronkiene og lungene, hvis de ikke blir forstyrret av immunitet og gunstige bakterier, som normalt ikke lar soppfloraen forårsake skade på mennesker. Disse koloniene er kandidat Mr. Tullio Simonchini og vurderer forfedrene til kreftsvulster. På samme tid er legen sikker på at årsaken til aktivering av sopp er et brudd på syre-base-balansen i menneskekroppen i retning av økende surhet, kalt acidose. Det er med acidose han kjemper med en brusløsning, som som kjent er en svak alkali. I følge teorien til Mr. Tullio, føles kolonien med uhyggelig candida (de er også kreftsvulster) bra i et surt miljø og dør i et alkalisk.

Det er faktisk umulig å bli kvitt candidiasis med brus, siden det ikke ødelegger sopp. Alkalisering av miljøet på overflaten av huden og slimhinnene og tørking av dem, brusoppløsningen forhindrer bare utvikling av samtidig infeksjoner i de vitale produktene av sopp, og bremser også reproduksjon og dannelse av kolonier av candida, som virkelig ikke liker det alkaliske miljøet, men ikke dør i det.

De samme egenskapene til brus kan forårsake lett lindring hos pasienter med ytre kreftsår, lindre gråt og kløe, fjerne en ubehagelig lukt. Men slik "lettelse" er midlertidig og tydelig. Merk følgende! Selv når du behandler en ekte sopp, eliminerer ikke brus årsaken til sykdommen og gir ikke kroppen muligheten til å bekjempe infeksjonen på egen hånd! Når det gjelder ondartede neoplasmer, her er alt mye mer alvorlig. Mens du "behandler kreft med brus", fortsetter tumorcellene sin "skitne gjerning"! Ikke bare det, kreften begynner å føles enda mer komfortabel.!

HVORFOR "BEHANDLING MED SODA" KUN IKKE KAN VÆRE EN ALTERNATIV KJEMOTERAPI OG IRRADIASJON, MEN DET ER MULIG Å forårsake alvorlig skade?

Svaret på dette spørsmålet er enkelt og forståelig for enhver lege. Men det er ikke alltid åpenbart for en pasient som søker å unngå de ødeleggende effektene av gift og stråling, og samtidig kvitte seg med svulsten en gang for alle. Charlatans fra medisin bruker dette ønsket aktivt. Noen av dem er veldig gründer. Spesielt kan de være enige i at herren Tullio Simonchini tok feil, med tanke på kreftsvulstene som kolonier av sopp. Men med en gang vil de bringe deg en hel rekke tilfeller av kur mot kreft med brus, og til og med bringe deg under denne "vitenskapelige" begrunnelsen. Spesielt kan de fortelle deg at svulster utvikler seg aktivt og slutter å utvikle seg under alkolose (skifte av syre-base-balansen til den alkaliske siden). Det er grunnen til å ta brus er viktig for kreftpasienter. Ikke tro dem. Dette er ikke alltid sant. Det er bevist at mange svulster målbevisst skaper rundt seg ikke et surt, men et alkalisk miljø. I tillegg er en patologisk endring i syre-basebalansen i kroppen en konsekvens av problemer med dets naturlige regulering av immunsystemet. Og den voldelige "justeringen" av denne balansen utenfra fører i de fleste tilfeller til direkte motsatte resultater. Her er feiloppfatningene om å skape skadelig svulst og infeksjoner og "sunt" alkalisk miljø ved å ta brus inne:

1. Bakepulver er vesentlig forskjellig i sammensetning fra medisinsk brus og er ikke ment for oral administrering i noen form. Spesielt farlig er inntak av brus fortynnet med varmt (over 80 °) vann!

2. Det er vanskelig å dosere brus riktig selv ved intravenøs administrering (noen ganger er det indikasjoner for dette, se nedenfor) og er bare mulig under gjenopplivning. Når du tar brus inne, er det ikke nødvendig å snakke om noen nøyaktig dosering, og derfor kan ikke endringer i syre-basebalansen, inkludert livstruende, ikke kontrolleres.

3. Ved å løse opp brus med vanlig drikkevann eller "renset vann" fra plastflasker, risikerer du å få en blanding av reagenser som ikke er farlige for kreftceller, men for sunne organer og vev. i noen tilfeller kan disse stoffene utløse utvikling av kreft.

4. Inntak av brus påvirker fordøyelsessystemet negativt, forstyrrer alle normale prosesser og ødelegger sunn mikroflora i mage og tarm..

5. Svelging av brus forstyrrer ikke bare fordøyelsesprosesser, men forårsaker også indirekte en patologisk endring i mikrobiell balanse i lungene og øvre luftveier, i kjønnsorganet og leveren, så vel som på huden..

6. Tvungen "alkalisering" av det indre miljøet i kroppen, og fremfor alt blod og lymfe, bidrar til alvorlige metabolske forstyrrelser. Inkludert forårsaker ukontrollert inntak av "trygg" brus hormonelle lidelser.

7. Langvarig bruk av brus fører til motsatt effekt, det vil si til enda større acidose.

Merk. Med en kroppsvekt på 65 kg. 30 gram brus per dag - den dosen som er maksimalt tillatt for en person, når den overskrides, skjer forgiftning av kroppen

Merknad 2. Det nederlandske helsetilsynet (NCD) konkluderte med at "Simoncinis behandling er farlig og ikke bør utføres." En pressemelding fra NCD bemerket at "det ikke er noen vitenskapelige bevis som tyder på at denne behandlingen kurerer eller kan bremse dens progresjon" (som betyr kreft). NCD konkluderte med at "natriumbikarbonatadministrasjon er til og med i fare for pasienter med høyt blodtrykk, pasienter med sykdommer i lungene, hjertet eller nyrene" https://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml

SODA-MOTTAK: MULIGE KOMPLIKASJONER

Blant de viktigste og alvorligste bruddene som oppstår når du tar brus er mulig:

1. Forringelse av ventilasjon og et brudd på det normale mikrobielle miljøet i lungene, noe som fører til utvikling av intractable bronkitt og lungebetennelse, astmatisk syndrom.

2. Forekomst av anfall eller omvendt hemming av muskelers motoriske aktivitet. I alvorlige tilfeller utvikling av koma.

3. Forsuring av kroppen, avleiringer av sure salter i leveren og nyrene, leddene.

4. Alkalisering av kroppen, en reduksjon i antall kaliumioner (risiko for hjerte- og karsykdommer: hjerneslag, hjerteinfarkt), hormonell ubalanse, binyrene, bukspyttkjertelen.

5. Brudd på fordøyelsesprosessen, høy risiko for gastritt og magesår, mageblødning. Kvalme, oppkast, manglende matlyst, oppblåsthet, økt flatulens (gass i tarmen).

6. Rask progresjon av kreft, akselerert vekst av ondartede neoplasmer, utseendet til metastaser.

NÅR SODA ER VIRKELIG NYTTIG

Soda er ikke en forferdelig fiende for helsen, men et velprøvd terapeutisk middel når det brukes riktig. Spesielt:

1. Soda-saltløsning fjerner perfekt hevelse og eliminerer purulente avsetninger med betennelse i mandlene og betennelse i mandlene.

2. I små mengder er det nyttig å legge natron til varm (ikke mer enn 50 °!) Melk for bronkitt og lungebetennelse.

3. Etter konsultasjon med lege kan en løsning av brus brukes i den komplekse behandlingen av trost, candidiasis i munnhulen og andre soppinfeksjoner..

4. Intravenøs administrering av en løsning av brus utøves aktivt under gjenopplivning, inkludert under gjenopplivning av nyfødte.

Dessverre er det umulig å "kurere" kreft med brus, og å forverre sykdomsforløpet er enkelt og enkelt. Men dette betyr ikke at søket etter adjuvans (hjelpe) terapi som forhindrer utvikling av komplikasjoner under hovedbehandlingen, forbedrer dens effekt og fjerner bivirkninger er en formålsløs øvelse. Slike metoder finnes og brukes aktivt. Inkludert praktiserende onkologer, som i motsetning til Dr. Tullio Simonchini, ikke prøver å få penger på smerter og lidelser, men å beseire sykdommen og føre personen tilbake til et fullt liv.

Følgende artikkel handler om det russiske kvakket og morderen, Dr. Neumyvakin og om hans metode for behandling med hydrogenperoksid.
______________________________________________________________________

Jeg gikk tester til en hudlege, hun foreskrev en tablett (en i en boks) og en salve. To dager senere fra candida, og det var ingen spor.

Vær oppmerksom på et spørsmål til hamstere!

1. Hvorfor har jeg ikke blitt behandlet med brus? (myndighetene skjuler. 1111)

2. Anta at du er syk og behandlet med brus, du tror virkelig at kreft er candida. Så ta en ekte candida og konsulter en hudlege for å få hjelp. De vil behandle henne med en pille. Hvis kreften også forsvinner, er det en kandidat. La meg minne deg om at candidaen min var i munnen, magen (eller tarmen) og på penis. Argumentet "vel, dette legemidlet fikk ikke kreft" vil ikke fungere.

3. Hvis metoden beskrevet ovenfor ville kurere kreft, ville titusenvis av mennesker i verden allerede forstå dette mønsteret. Dermatolog behandler candida - kurerer kreft.

4. Eller prøv det motsatte. Kreft er valgfritt. Bli smittet med candida og behandle den med brus. Faen hva du kan gjøre. Så sørg for. Selv om et positivt resultat ikke vil være bevis på metodens sannhet. For kreft er ikke en candida.

Jeg hadde en annen sak; tanten arbeidet hele livet som kranfører på en tårnkran. Frisk og sterk kvinne. Og nylig ringer han og klager, sier at han ikke kan gå ned trappen, forlate huset - han kveles. Det viste seg at legene fant henne en viss mistanke eller disposisjon for kreft, og hun begynte å drikke brus. Selvfølgelig satte jeg hjernen hennes, og hun kastet denne obscurantism. Nå igjen full av styrke og energi.

En annen tante døde av kreft, også behandlet som en brus.

Jeg tror generelt at for slike nørder som Simonchini, Neumyvakin og andre som dem, tilbake på 90-tallet kom de med en straff. Den hvite pilen heter. For de som ikke vet, er dette en spesiell enhet som drepte kriminelle sjefer som det var umulig å ringe til etter loven. Vandrehistorie.